Bejelentkezés / saját adataim

   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kapcsolat

Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége
1191 Budapest, Ady Endre út 28-30.
Tel/Fax: (06 1) 201-7137
Fővárosi Törvényszék nyilvántartási szám: 5501
Adószám: 18052246-2-43
KRMK nyilvántartásba vételi szám: 00258-2008
HKVSZ titkárság: info@hkvsz.hu
HKVSZ pénzügy: penzugy@hkvsz.hu

  Sikeresen lezajlott! 32. HKVSZ SZervizkonferencia

  Sikeresen lezajlott! 32. HKVSZ SZervizkonferencia

  Kimagasló sikerrel került megrendezésre a 32. HKVSZ Szervizkonferencia a Thermal Hotel Visegrád helyszínen.

  A résztvevők száma idén ismét meghaladta a 220 főt. Legnagyobb érdeklődésre természetesen a konferencia első napja számított, mivel akkor a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság képviseletében jöttek előadók. Az előadás közérthetően és igényes részletességgel tekintette át a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság feladatkörét és a követelményeknek való megfelelési rendszert a Klímagáz Adatbázisban. Szinte kivétel nélkül minden egyes résztvevő elégedetten nyugtázta a napot és választ kapott kérdéseire, sőt, az eddig nem teljesen áttekinthető részletek is megvilágításra kerültek. Általános vélemény volt az, hogy "már csak ezért is érdemes volt eljönni a konferenciára!".

  A második napon a műszaki tartalomé volt a főszerep. A legnagyobb két témakör, az ipari- és kereskedelmi hűtés, telepített légkondicionáló és légtechnikai berendezések került feldolgozásra. Ezen a napon önálló programként kapott külön helyet a Járműklíma Szakértői Tanácskozás. Nagy érdeklődés, és kellemes szakmai-baráti fórum zárta a JSZT délutáni programját. Szinte alig akart befejeződni a különteremben a szakmázás. Valóban nagyon sűrű volt a csütörtöki program, mivel délután 5-kor a résztvevők szinte közvetlenül az előadóteremből szálltak fel a transzfer-buszokra, hogy a közeli Salamon-toronyba érkezzenek, ahol látványos lovagi tornára került sor a derült koraesti órákban. A nézők hangulatát a sűrűn kínált forralt bor is melegítette. A műsor után a Renaissance Étterembe fáklyás sétával vonultak le a vendégek, és bőséges királyi lakomában volt részük.

  A konferencia pénteki záró napja is nagy érdeklődést könyvelhetett el. Ezen a napon kifejezetten újszerű és érdekes előadásokra, gyakorlati témák bemutatására került sor.

  A visegrádi Szervizkonferencia előadásai - a résztvevők véleményei alapján! - a korábbi évek programjához képest különösen színvonalasak, újszerűek, érdekfeszítők voltak. A Thermal Hotel Visegrád helyszín igazán exkluzív környezetet biztosított minden résztvevőnek. A szálloda személyzete mindent megtett a gördülékeny, zökkenőmentes helyszíni lebonyolításhoz, a szállodai szolgáltatások kiváló minőségűek voltak. A szervezők munkájával jól előkészített rendezvény végül forgatókönyv szerint rutinszerűen valósult meg.

  A helyszín igazán ideális volt a szakmai-baráti-üzleti megbeszélésekhez, és a konferenciától elválaszthatatlan kiállítás is ideális környezetet kapott. Nem elhanyagolható az sem, hogy az időjárás is hozzájárult a jó hangulathoz: az évszaknak megfelelő hőmérséklethez ragyogó napsütés társult.

  A konferencia előadásaiból online-kiadvány készül, melyhez a résztvevők hamarosan hozzáférést kapnak!