Bejelentkezés / saját adataim

   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    

Kapcsolat

Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége
1191 Budapest, Ady Endre út 28-30.
Tel/Fax: (06 1) 201-7137
Fővárosi Törvényszék nyilvántartási szám: 5501
Adószám: 18052246-2-43
KRMK nyilvántartásba vételi szám: 00258-2008
HKVSZ titkárság: info@hkvsz.hu
HKVSZ pénzügy: penzugy@hkvsz.hu

  Mesterséges intelligencia bevonása a klímaberendezéseknél

  Mesterséges intelligencia bevonása a klímaberendezéseknél

  A legújabb típusú légkondicionálók már nemcsak az exkluzív design szerinti kialakításnak köszönhetően igazodnak a legmodernebb lakások stílusához, hanem a Wi-Fi funkció révén még inkább kényelmesebb a használata. Az egyedülálló háromszög-jellegű kialakítása révén a készülék pillanatok alatt képes ideális hőmérsékletet teremteni, hiszen nagyobb mennyiségű, közel 40%-kal több levegőt képes beszívni, ventilátora pedig a hűvös levegőt akár 14 méter távolságba is képes áramoltatni.

  A stílusos külső mögött azonban nemcsak a lehengerlő teljesítmény található, de olyan különleges funkciókat is magában rejt, mint a Smart Wi-Fi, amely illeszkedik tulajdonosa napirendjéhez, ennek köszönhetően egyszerűen működtethető okostelefonról vagy számítógépről. Így ha véletlenül bekapcsolva marad a klíma, egyszerűen kikapcsolható akár távolról is, így spórolva az energiával. Vagy például ha egy meleg nyári napon a munkából hazafelé tartva elindítja a tulajdonos a klímakészüléket, már hűvös levegő fogja várni otthon. Ezen felül a működési idő, energiafogyasztás vagy akár a szűrőtisztítási emlékeztetők is megjelennek ebben az alkalmazásban.

  Az új Digitális Inverter kompresszornak köszönhetően a berendezés mintegy 25 százalékkal gyorsabban hűti le a szobát, mint a hagyományos kompresszorral szerelt légkondicionálók. Ráadásul, a kompresszor ki-és bekapcsolása nélkül képes folyamatosan szinten tartani az ideális hőmérsékletet a digitális inverter nélküli légkondicionálókkal ellentétben. Így nem csak az állandó hőmérsékletet élvezheti a tulajdonosa, hanem megfelelő használat mellett takarékoskodhat az energiával.

  Lakásunk levegőjében gyakran tobzódnak a káros anyagok, például vírusok, baktériumok, penészgombák és különféle egyéb allergének. A Samsung klíma ebben is segítségünkre siet, a készülékben ugyanis a többszörös díjnyertes „Virus Doctor” technológia dolgozik, amely az aktív hidrogén és oxigén ionok segítségével semlegesíti a levegőben található káros anyagokat. A „Virus Doctor” technológia ráadásul a levegőben található influenza vírusok több mint 99 százalékát is „hatástalanítja” és így megóvhatja otthon a családot a járványoktól és a mindennapos betegségektől.

  A "smart" jellegű klímaberendezések választékáról és elérhetőségéről érdeklődjön lakóhelye közelében található hűtő- és klímaberendezés szerelő regisztrált szakvállalkozásoknál!

  Cégkereső!