Bejelentkezés / saját adataim

   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    

Kapcsolat

Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége
1191 Budapest, Ady Endre út 28-30.
Tel/Fax: (06 1) 201-7137
Fővárosi Törvényszék nyilvántartási szám: 5501
Adószám: 18052246-2-43
KRMK nyilvántartásba vételi szám: 00258-2008
HKVSZ titkárság: info@hkvsz.hu
HKVSZ pénzügy: penzugy@hkvsz.hu

  Regionális szervezeteink

  Regionális szervezeteink

  Hazánkban nagyon erős a főváros-centralizált gondolkodásmód, és többen úgy vélik, hogy majdnem minden téma Budapest központú, ezért a vidékiek kissé hátrányban érezhetik magukat. A HKVSZ regionális szerveződéseivel éppen ezt a kimozdult egyensúlyi helyzetet szeretné kiegyenlíteni.
  A regionális szerveződés fő célja a helyi tagokkal való kapcsolattartás erősítése, az információáramlás kiterjesztése, a szakmabeliek utánpótlásának (azaz a tanulók) felügyelete, a HKVSZ-szel való kiterjedt együttműködés, valamint a koordinációs feladat a hűtős-klímás szakma szempontjából.

  A HKVSZ nehezen éri el közvetlenül a tagvállalkozásokat, de egy régióban ez sokkal könnyebben mehet, márcsak a személyes ismeretségek miatt is. Jobb az informáltság a tagok között, az iskolarendszert átláthatóbban lehet felügyelni, a csatornákon keresztül visszajut a tagok véleménye a HKVSZ vezetőségéhez.
  A tagság gyarapodására is feltétlenül lehet így számítani, hiszen egy-egy régióban a személyes kapcsolatok igénybevételével könnyebb a bizalomépítés. Az új tagok bevonása tekintetében kiemelten számítunk tervező szakemberekre, mint lehetséges tagokra, és mindenképpen szélesebb lehetőségek adódnak a regionális szerveződéssel.

  A regionális szerveződésnek kiemelt jelentőséget tulajdonít a HKVSZ. A regionális szerveződések legfőbb előnye és szükségessége különös tekintettel a tisztességes zöldkártyások védelmében, a kontárok kiszűrésére tett erőfeszítésekben, a helyi hatóságokkal való jobb kapcsolattartás érdekében mutatkozik meg.

  Észak-nyugat-dunántúli Regionális Szervezet elnöke: Vadász József (Thermoklinika Kft)
  Dél- és Dél-kelet magyarországi Regionális Szervezet elnöke: Várkonyi Nándor (Juno Bt)
  Észak-kelet-magyarországi Regionális Szervezet elnöke: Tóth László (Expressz Hűtéstechnikai Szerviz Kft)


   

   

  További képek
   
  Regionális szervezeteink