• (06 1) 201-7137
  • info@hkvsz.hu

Senior Szakmai-Baráti Találkozó

Senior Szakmai-Baráti Találkozó

Megjelenés dátuma: 2018. június 21., csütörtök


Szerző: Berzy Judith

2018. június 12-n második alkalommal került sor a HKVSZ Senior Szakmai-Baráti Találkozójára Budapesten a Hunguest Hotel Millennium különtermében.

A HKVSZ hagyományt teremtő célzattal szervezte meg első alkalommal 2017-ben a Senior Szakmai-Baráti Club délutánt, melynek nagy sikere volt. Ezt folytatva, és engedve az első alkalommal felmerült igényeknek, a következő rendezvényre már délelőtti kezdéssel került sor egy kellemes kora nyári júniusi napon, így maximálisan tekintettel voltak a szervezők a messzebbről érkezőkre. A meghívottak köre idén tovább bővült, ahogyan a nagy szakmai múltú jászberényi baráti társaság több tagját sikerült elérni. A visszajelzések eredményeképpen a tavalyihoz hasonlóan mintegy 30 főre számítottunk, azonban a több esetben az utolsó pillanatban közbejött tényezők miatt végül alig 25 fős baráti kör jött össze. Viszont „a kevesebb, néha több” alapon egy kiválóan kötetlen és baráti hangulatú eszmecsere, nosztalgiázás, sőt, reális szakmai együttműködési lehetőségek alakultak ki.

A sikeres lebonyolítás ismét bizonyságot tett arról, hogy a HKVSZ-nél megteremtődött a hagyománya a szakmai klubéletnek, melyben a hasonló érdeklődésű és szakmai tekintéllyel rendelkező meghívottak baráti eszmecsere mellett vitathatják meg az aktuális témákat. A HKVSZ mindig különös figyelmet fordított a szakma hazai meghonosítását, hagyományait, a szervezeten belül felhalmozott tudást a következő nemzedéknek megőrző és átadó nagytudású és tekintélyű tagokra, szakmatársakra.

Találkozunk a 3. Senior Szakmai-Baráti Club rendezvényén 2019-ben!

A clubrendezvényen készült fotók galériánkban megtekinthetők.

Kapcsolat

Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége
1191 Budapest, Ady Endre út 28-30.
Tel/Fax: (06 1) 201-7137
Fővárosi Törvényszék nyilvántartási szám: 5501
Adószám: 18052246-2-43
HKVSZ titkárság: info@hkvsz.hu
HKVSZ pénzügy: penzugy@hkvsz.hu
Adatvédelmi tájékoztató

Hírdetés

Időjárás

Menu

Küldjön üzenetet!

Üzenetét elküldtük!
Kollégánk hamarosan jelentkezok Önnél.