• (06 1) 201-7137
  • info@hkvsz.hu

Rendkívüli közgyűlés Fővárosi Törvényszék elrendelése értelmében

Rendkívüli közgyűlés Fővárosi Törvényszék elrendelése értelmében

Megjelenés dátuma: 2018. október 1., hétfő


Szerző: Berzy Judith

2018. szeptember 27-n 16:30-17:00 óra között sikerrel lezajlott a HKVSZ rendkívüli közgyűlése, melyre a Fővárosi Törvényszék által elrendelt hiánypótlási határozat miatt került sor.

***

Meghívás a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetségének (1191 Budapest, Ady Endre út 28-30.) a Fővárosi Törvényszék által elrendelt témában Közgyűlésére.

Értesítjük Tisztelt Tagjainkat, hogy a Fővárosi Törvényszék a 7.Pk.61.434/1993/46.sz. végzésében elrendelte Szövetségünk rendkívüli közgyűlésének összehívását a 2018. május 8-i tisztújítás változásbejegyzési kérelmének hiánypótlásával kapcsolatban alapszabályt módosító határozathozatal tárgyában. Indoklással: a szervezet jelenleg hatályos alapszabálya tartalmazza az elnökségi tagok felsorolását, melyre vonatkozóan a Fővárosi Törvényszék nem találta elégségesnek a tisztújítás eredményének közlésszerű jegyzőkönyvi meghatározására beadott változásbejegyzési kérelmet, hanem tételesen ide vonatkozóan fogalmazott alapszabálymódosító határozatot vár el. Ennek megfelelően 2018. szeptember 27-n csütörtök délután 16:00 órai kezdettel összehívja a HKVSZ Elnöksége a rendkívüli közgyűlést a Hungest Hotel Platanus helyszínre (1087 Budapest, Hungária krt. 44.) (A Közgyűlés várható időtartama kb. 20 perc.)
FIGYELEM! Helyszínváltozás! A rugalmasabb lebonyolítás és vendéglátás érdekében a helyszín néhány száz méterrel közelebb került: Hunguest Hotel Millennium, 1089 Bp, Üllői út 94-98.

(Amennyiben 2018. szeptember 27-n 16:00 órára nem gyűlik össze a tagság több mint 50%-a, a Közgyűlés megismétlését azonos napirenddel, 2018. szeptember 27-n 16:30 órára tűzzük ki. A megismételt Közgyűlés az eredeti napirendi pont tárgyában a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.)

A Közgyűlésre és a tagok szavazati jogaira vonatkozó előírásokat az Alapszabály és a „Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata” tartalmazza. Jogi személy tagot cégjegyzékben jegyzett törvényes képviselője vagy annak meghatalmazottja képviselhet a Közgyűlésen.

Üdvözlettel: a HKVSZ Elnöksége

Napirend:
Formalitások:
Megnyitó (Előadó: Várkonyi Nándor elnök; Lezárás módja: Határozatképesség megállapítása)
Levezető elnök megválasztása (Előadó: Várkonyi Nándor elnök; Lezárás módja: szavazás)
A közgyűlés közreműködő szerveinek megválasztása ((Jegyzőkönyv felvételének módja; jegyzőkönyvet hitelesítő személyek megválasztása; Előadó: Levezető elnök; Lezárás módja: szavazás)
Napirend elfogadása (Előadó: Levezető elnök; Lezárás módja: szavazás)
Napirendi pont: Fővárosi Törvényszék által elrendelt formalitások teljesítése
Előadó: Várkonyi Nándor elnök
Lezárás módja: szavazás
Zárszó
Előadó: Levezető elnök

(A helyszín befogadóképességére való tekintettel résztvételi szándékát kérjük, lehetőleg előre jelezze az info@hkvsz.hu e-mail címen.)Kapcsolat

Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége
1191 Budapest, Ady Endre út 28-30.
Tel/Fax: (06 1) 201-7137
Fővárosi Törvényszék nyilvántartási szám: 5501
Adószám: 18052246-2-43
HKVSZ titkárság: info@hkvsz.hu
HKVSZ pénzügy: penzugy@hkvsz.hu
Adatvédelmi tájékoztató

Hírdetés

Időjárás

Menu

Küldjön üzenetet!

Üzenetét elküldtük!
Kollégánk hamarosan jelentkezok Önnél.