• (06 1) 201-7137
  • info@hkvsz.hu

Sikerrel lezajlott: Környezetkímélő technológiák üzembiztos alkalmazása

Sikerrel lezajlott: Környezetkímélő technológiák üzembiztos alkalmazása

Megjelenés dátuma: 2019. május 17., péntek


Szerző: Berzy Judith

Sikerrel lezajlott a HKVSZ 2019. első félévében sorra kerülő "Környezetvédelem a hűtéstechnikában" c. konferencia-sorozatának legutóbbi állomása "Környezetkímélő technológiák üzembiztos alkalmazása" címmel.
Az összetett továbbképzésleginkább gyakorlati good practice alkalmazásokkal kapcsolatban adott kiemelten lényeges és tényszerű szakmai információt. Közel 70 fő vett részt a szemináriumon.

Következő F-gáz kreditpontos továbbképzés: 2019. szeptembertől!***

A továbbképzés 2019. május 14-n a Lurdy Házban lesz.
A konferencia-részvételért 13 F-gáz kreditpont kerül jóváírásra az arra jogosultaknak. A részvétel és kreditpont-jogosultság igazolása: a továbbképzés elején és végén is a résztvevőnek személyesen alá kell írnia a jelenléti íveket!

REGISZTRÁCIÓ!

Környezetkímélő technológiák üzembiztos alkalmazása
2019. május 14. Lurdy Ház, Budapest
Időtartam: 9:30-15:30
Részvételi díj:
HKVSZ-tagoknak: 15.000,-ft+áfa
nem tagoknak: 21.000,-ft+áfa

(Esetleges lemondás: 2019. május 10-n éjfélig a jelentkezők nyilatkozhatnak írásban az info@hkvsz.hu e-mail címen arról, ha résztvételi szándékuk időközben akadályba ütközik és mégsem tudnak eljönni. Ezen határidőt túllépő lemondás vagy a konferencián meg-nem-jelenés a teljes résztvételi díj kifizetési kötelezettségével jár.)

A részvételi on-line regisztráció során a személyes F-gáz azonosítót megadott jelentkezőket a HKVSZ rögzíti a Klímagáz Adatbázisban is, tehát a kreditpontok érdekében elegendő csak a HKVSZ felé regisztrálni és az F-gáz azonosítót megadni.

PROGRAM:
9:30  Megnyitó
9:35 A fluortartalmú üvegházhatású gázok felhasználását csökkentő vagy azokat felváltó korszerű technológiák (1):
Levegő-víz hőszivattyús rendszerek energiahatékony és üzembiztos épületgépészeti kialakítása. A levegő-víz hőszivattyú szekunder körének tematikus elemzése.
Előadó: Homor Miklós, épületgépész mérnök, szakértő
(kb. 11:00 szünet)
11:20 A fluortartalmú üvegházhatású gázok felhasználását csökkentő illetve azokat felváltó korszerű technológiák (2):
Biztonságos kezelés és üzemeltetés. Hibakeresés- és megelőzés alternatív megoldásai. Good practice. Esettanulmányok.
Előadó: Homor Miklós, épületgépész mérnök, szakértő
(kb. 12:45-13:30 ebédszünet)
13:30 Fieldpiece, professzionális munkaeszközök klímaszerelőknek.
Előadó: Tóth Attila, Szenzortechnika
13:50 Hogyan válasszuk ki a jó közvetítőközeget, hogy javíthassuk az energiahatékonyságot és csökkenthessük a CO2-kibocsátást?
Előadó: Simon Sándor, Climalife Kft.
14:20 Közvetítőközeges rendszerek hőcserélőinek testőre: a kimagasló leválasztási hatásfokkal rendelkező mágneses iszapleválasztó.
Előadó: Kádár Katalin, Fernox Kft.
14:50 Tiszta terek energiahatékony szellőztetése magas hatásfokú közvetítőközeges hővisszanyerő alkalmazásával: Légkezelőgépbe integrált közvetítőközeges hővisszanyerő rendszer szabályozó automatikákkal
Előadó: Szekeres Zoltán, Rosenberg Hungária Kft
15:20 Folyadékhűtők fagyási jelenségei
Előadó: Betovics András Pál
15:35 Trendek és tendenciák alakulása a hűtéstechnikában
Előadó: Betovics András Pál

kb. 15:50 Zárszó

Vonzóbbnak találja a kedvezményes díjakat? Lépjen be a HKVSZ-be!
Fontos tudnivalók:

Kreditpont-jóváírásra érvényes F-gáz személyképesítéssel kell rendelkezni. 50 kreditpont szükséges a személyképesítés további egy évvel való meghosszabbítása érdekében. Fontos, hogy a hosszabbításhoz szükséges pontok még a képesítés lejárati dátuma ELŐTT! gyűljenek össze. A gyűjtött többletpontok nem vesznek el, azok a képesített személy "kreditpont-számláján" megmaradnak, és továbbvihetők - de minden esetben csak és kizárólag az aktuális érvényességi időn belül.
Külföldi képesítés esetén bár szintén megvan a kreditpont-gyűjtés lehetősége, azonban a pontok nem használhatók fel a lejáró képesítés meghosszabbítására (ebben az esetben javasolt még a külföldi képesítés érvényén belül szerezni egy hazai képesítést, és akkor az előzetesen szerzett kreditpontok nem vesznek el, és tovább felhasználhatók).
A HKVSZ minden esetben ellenőrzi a regisztrálásnál megadott F-gáz azonosítót, és probléma esetén ezt jelzi a jelentkezőnek.

Amennyiben úgy érzi, hogy a képesítés lejáratához vészesen közeledik, és nem lát esélyt a szükséges mennyiségű kreditpontok összegyűjtésére, akkor a lejárati dátum ELŐTT! jelentkezzen be megújító vizsgára. Vigyázat, mert (akár csak egyetlen napja) lejárt képesítés nem újítható meg, hanem teljesen új vizsgát kell tenni!

REGISZTRÁCIÓ online vagy az info@hkvsz.hu e-mail címen!

Kapcsolat

Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége
1191 Budapest, Ady Endre út 28-30.
Tel/Fax: (06 1) 201-7137
Fővárosi Törvényszék nyilvántartási szám: 5501
Adószám: 18052246-2-43
HKVSZ titkárság: info@hkvsz.hu
HKVSZ pénzügy: penzugy@hkvsz.hu
Adatvédelmi tájékoztató

Hírdetés

Időjárás

Menu

Küldjön üzenetet!

Üzenetét elküldtük!
Kollégánk hamarosan jelentkezok Önnél.