• (06 1) 201-7137
  • info@hkvsz.hu

Átadásra került az Express Hűtéstechnikai Szerviz Kft új telephelye

Átadásra került az Express Hűtéstechnikai Szerviz Kft új telephelye

Megjelenés dátuma: 2019. október 12., szombat


Szerző: Berzy Judith

Berettyóújfaluban a Vágóhíd utca 7. szám alatt megtartott alkalmon Vitányi István országgyűlési képviselő példaértékű vállalkozásnak nevezte Tóth László ügyvezető cégét, az Express Hűtéstechnikai Szerviz Kft. Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke a berettyóújfalui vállalkozást támogató partnerek fontosságáról és az üzleti bizalom megerősödéséről szólt. Muraközi István Berettyóújfalu polgármestere néhány – az Express Hűtéstechnikai Szerviz Kft-t érintő – mérföldkőről tett említést. Az Express Hűtéstechnikai Szerviz Kft-nek ma már több mint negyvenöt alkalmazottja van, ezzel mintegy ötven családnak ad munkát, és tartja őket itthon Berettyóújfaluban, növelve a település népességmegtartó erejét. Az alkalmat a Diószegi Kis István Református Általános Iskola növendékeinek műsora színesítette.

Gratulálunk az Express Hűtéstechnikai Szerviz Kft tagvállalkozásunk új telephelyének megnyitásához, és jó erőt, egészséget kívánunk Tóth László ügyvezető igazgató úr részére a családi vállalkozás folytatásához!   

Ide vonatkozóan Tóth László kedves idézetei az avatóval kapcsolatban:

Wass Béla: "Akarat nélkül csak tengődés az élet, - olyan, mint az elszabadult sajka a tengeren! De valódi áldássá válik az akarat akkor, ha az ember egészséges elmével ismeri föl helyzetét, helyes mértékkel méri meg képességeit és elérhető irányban tűzi ki célját. Ha tanácsadója a jóindulat és hű élettársa a szorgalom!"

Irie Maffia:

Akinek céljai vannak, annak értelmes az élete és tart valamilyen irányba. A célok szabják meg az irányt. Aki a céljai felé halad, az boldogabbnak és erősebbnek érzi magát. Több energiája van, és hatékonyabbnak érzi magát. Magabiztosabb, és jobban bízik magában és a képességeiben

"Arcomon apró karcok,
de túléltem minden harcot.
Én így vagyok több, igen, így vagyok jobb,
Míg a célt figyelem, nem a rajtot!"FOTÓGALÉRIA

Kapcsolat

Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége
1191 Budapest, Ady Endre út 28-30.
Tel/Fax: (06 1) 201-7137
Fővárosi Törvényszék nyilvántartási szám: 5501
Adószám: 18052246-2-43
HKVSZ titkárság: info@hkvsz.hu
HKVSZ pénzügy: penzugy@hkvsz.hu
Adatvédelmi tájékoztató

Hírdetés

Időjárás

Menu

Küldjön üzenetet!

Üzenetét elküldtük!
Kollégánk hamarosan jelentkezok Önnél.